Vastuullisuus

Ympäristön huomioon ottaminen on PREMille tärkeää ja PREM on nykyisin täysin hiilineutraali. Investoimme aktiivisesti uuteen tekniikkaan, pienentäen myös näin ympäristökuormaamme. PREMin vastuullisuus näkyy myös työntekijöiden hyvinvoinnissa ja kunnioittamisessa sekä työpaikan turvallisuudessa.

PREM on nyt kokonaan hiilineutraali

PREM on saanut ClimateCalc-sertifikaatin palveluiden hiilijalanjäljen elinkaariarvioinnissa. ClimateCalc-sertifikaatilla varmistetaan laskelmien paikkansapitävyys vuosittain ulkoisen auditoijan toimesta. Jatkossa kaikki arkkipainotuotteiden palvelut, kuten laminoinnit, UV-lakkaukset, folioinnit ja preeglaukset saa hiilineutraalisti, sillä kompensoimme hiilijalanjälkemme käyttäen 4H taimitekoa.

Tammiteossa taimia istutetaan alueille, jotka eivät ole enää aktiivisessa metsä- ja maatalouden tai turvetuotannon piirissä. Kompensointimaksulla ostetut taimet istuttaa joukko suomalaisia nuoria, joten saamme samalla kompensoitua hiilijalanjälkemme, mutta myös kasvatettua suomalaisten nuorten työllisyyttä. Kerromme mielellämme lisää hiilijalanjäljen sertifioinnista sekä kompensaatiosta ja niiden vaikutuksista.

ClimateCalc sertifikaatin numero: CC-000121/FI

Lisätietoja: fi.climatecalc.eu

Vastuullinen työnantaja

Vastuu työntekijöiden hyvinvoinnista on olennainen osa vastuullisuutta ja mahdollistaa menestyksen. PREMin vastuullisuus näkyy myös työntekijöiden hyvinvoinnissa ja kunnioittamisessa sekä työpaikan turvallisuudessa.