UV-yliveto & kohdelakkaus

UV-lakkaus, UV-ylivetolakkaus

UV-ylivetolakkaus suojaa tuotteen pintaa ja antaa sille arvokkaan ilmeen.

Lakkaus soveltuu lyhytkestoisille tuotteille, kuten:

  • aikakausilehdille
  • pakkauksille
  • esitteille

Lakkaus voidaan tehdä joko kirkkaaksi tai mattamaiseksi. Voimme aukottaa lakkauksessa liimasaumat ja merkintäalueet, jolloin niihin tarttuvat musteet ja liimat.

UV-kohdelakkaus, kohde-UV

Kohdelakkauksella korostetaan haluttuja kohteita painotuotteella.

Kohdelakkauksella voidaan korostaa:

  • tekstejä
  • hahmoja
  • kuvioita

UV-lakkauksia voidaan tehdä monipuolisesti erilaisille painotuotteille korostamaan haluttuja alueita. Kohdelakkauksella voidaan tehdä myös erikoisempia lakkauksia, kuten hile-, glitter- tai helmiäislakkauksia. Autamme mielellämme sinua löytämään parhaan mahdollisen tehosteen tuotteellesi.

Aineisto-ohjeet

UV-lakkaus, UV-ylivetolakkaus

Arkin mitat:

minimi: 320 x 400 mm
maksimi: 1040 x 740 mm

UV-kohdelakkaus, kohde-UV

Arkin mitat:

minimi: 320 x 400 mm
maksimi: 1040 x 740 mm

Lähetä haluttu lakattava alue arkkiasemoituna 1:1 PDF-tiedostossa. Merkitse haluttu kohdelakattava alue mustalla ja käytä valkoista pohjaa. Lakkauksen minimietäisyys etureunasta on 15mm.

Suositellut minimiviiva- ja aukotuspaksuudet riippuvat painettavasta substraatista, mutta suunnitteluohjeena on hyvä käyttää seuraavia arvoja:
  – normaali kohdelakkaus 200µm
  – relief-kohdelakkaus 500µm
  – hile- ja struktuurikohdelakkaukset 800µm

Erikoismateriaaleille, kuten päällystämättömille papereille ja kartongeille tai martioiduille materiaaleille minimiviivapaksuudet ovat näitä suurempia.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja mahdollisista erikoislakkauksista. Autamme mielellämme sopivan erottuvan erikoislakkauksen löytämisessä.

Suunnittele

Suunnittelijan työkalulla pystyt näkemään mahdolliset yleisimmät pintakäsittelyt. Valikoimaa päivitetään jatkuvasti, jotta sinulla olisi käytössäsi aina uusimmat mahdollisuutemme. Voit myös tiedustella meiltä suoraan erikoisempia käsittelyitä. Löydämme varmasti käyttötarkoitukseesi sopivan pintakäsittelyn.

Suunnittelijan työkalu