Foliointi & preeglaus

Foliopainatus

Foliopainatuksessa painatus toimii lisävärinä ja tehosteena painotuotteelle.

Foliopainatuksessa voidaan käyttää metalloituja sävyjä, peittovärejä tai erikoisempia hologrammisävyjä. Foliointi tuo lisäarvoa, laadukkuuden tuntua ja arvokkuutta tuotteelle. Foliopainatus soveltuu käytettäväksi monipuolisesti erilaisille papereille, kartongeille ja muoveille.

Foliointi soveltuu monipuolisesti eri painotuotteille, kuten
  • kirjoihin
  • esitteisiin
  • pakkauksiin
  • etiketteihin
  • tarroihin

Folioinnilla voidaan tehdä myös turvamerkintöjä tuoteaitouden varmistamiseksi. Kysy lisää eri mahdollisuuksista meiltä.

Preeglaus

Preeglauksella nostetaan haluttu alue ylös pinnasta. Nostettu alue voi olla tasainen tai kolmiulotteinen. Preeglauksen yhteydessä voi tehdä myös folioinnin.

Kolmiulotteisuus tekee painotuotteesta silmiinpistävän ja luo eleganttia tyylikkyyttä sekä arvokkuutta. Preeglaus voidaan tehdä painamattomalle, painetulle tai foliopainetulle alueelle.

Aineisto-ohjeet

Arkin mitat:

minimi: 210 x 280 mm
maksimi: 1040 x 730 mm

Lähetä haluttu folioitava alue arkkiasemoituna 1:1 PDF-tiedostossa. Merkitse haluttu folioitava alue mustalla ja käytä valkoista pohjaa. Foliointialueen minimietäisyys arkin etureunasta on 15 mm. 

Suositellut minimiviiva- ja aukotuspaksuudet riippuvat painettavasta substraatista, mutta suunnitteluohjeena on hyvä käyttää seuraavia arvoja:
  – normaali foliopainatus 100µm
  – normaali foliopainatus 200µm päällystämättömälle paperille ja kartongille

Erikoismateriaaleille, kuten päällystämättömille martioiduille erikoispapereille ja -kartongeille tai martioiduille materiaaleille minimiviivapaksuudet ovat näitä suurempia. Autamme mielellämme aineiston tarkastuksessa.

Arkin mitat:

minimi: 210 x 280 mm
maksimi: 1040 x 730 mm

Lähetä haluttu preeglattava alue arkkiasemoituna 1:1 PDF-tiedostossa. Merkitse haluttu preeglattava alue mustalla ja käytä valkoista pohjaa. Preeglausalueen minimietäisyys arkin etureunasta on 15 mm. 

Suositellut minimiviiva- ja aukotuspaksuudet riippuvat painettavasta substraatista, mutta suunnitteluohjeena on hyvä käyttää seuraavia arvoja:
  – preeglaus 2 x preeglattavat substraatin paksuus

Erikoismateriaaleille, kuten päällystämättömille papereille ja kartongeille tai martioiduille materiaaleille minimiviivapaksuudet ovat näitä suurempia. Autamme mielellämme aineiston tarkastuksessa.

Suunnittele

Suunnittelijan työkalulla pystyt näkemään mahdolliset yleisimmät pintakäsittelyt. Valikoimaa päivitetään jatkuvasti, jotta sinulla olisi käytössäsi aina uusimmat mahdollisuutemme. Voit myös tiedustella meiltä suoraan erikoisempia käsittelyitä. Löydämme varmasti käyttötarkoitukseesi sopivan pintakäsittelyn.

Suunnittelijan työkalu