Stand out and bold

PREM on Suomenselän Laminointi Oy:n rekisteröimä toiminimi graafisen teollisuuden palveluille.

Suomenselän Laminointi Oy on lähes 50 vuotta alalla toiminut yritys. Alun perin offset-painona aloittanut yritys erikoistui painotuotteiden jälkikäsittelyyn 70-luvun lopussa. Alusta alkaen palveluinamme ovat olleet erilaisten painotuotteiden pintakäsittelyt ympäri Suomen – olet varmasti joskus pitänyt kädessäsi yrityksessämme käsiteltyä painotuotetta. Nykyään käsittelemiämme tuotteitamme voi tulla vastaan myös Suomen rajojen ulkopuolella.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Hyväksyn

Jatkuva kehitys

Investoimme jatkuvasti alan uusimpaan konekantaan ja palveluihin.

Konekantamme on alan uusinta ja tehokkainta. Näin voimme tarjota asiakkaille toimitusnopeutta, -varmuutta sekä hyvää laatua. Pystymme käsittelemään tehokkaasti sekä pienet että suuret arkkimäärät.

PREM hoitaa painotuotteesi laminoinnit, UV-lakkaukset, folioinnit ja preeglaukset, jotta erottuisit joukosta. Teemme erottuvuutta monipuolisesti erilaisiin painotuotteisiin, kuten kirjoihin, esitteisiin, pakkauksiin, ulkojulisteisiin, käyntikortteihin etiketteihin ja tarroihin. Raaka-aineemme ovat ympäristöystävällisiä ja ne täyttävät REACH-vaatimukset.

Ympäristö

PREM on täysin hiilineutraali yhtiö.

PREM on sertifioinut hiilijanjäljen laskennan käyttäen ClimateCalc – hiilijalanjäljen laskentatyökalua (CC-000121/FI). Kompensoimme hiilijalanjälkemme täysin käyttäen suomalaista 4H Taimitekoa. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki palvelumme ovat täysin hiilineutraaleja.